Home Administrație publică Continuă acțiunile de dezinsecție și dezinfecție

Continuă acțiunile de dezinsecție și dezinfecție

by Romanov Alex
0 comment

Continuă acțiunile de dezinsecție și dezinfecție în municipiul Constanța. După ce, în ultima perioadă echipele Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” au acționat în mai multe cartiere din oraș, zilele acestea sunt vizate mai multe parcuri și nu numai.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța desfășoară constant acțiuni de dezinfecție și dezinsecție în parcurile de distracție pe care le administrează, astfel încât ele să rămână spații sigure pentru copiii și tinerii care le frecventează.

La mijlocul acestei săptămâni, lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța acționează în Complexul de sporturi extreme Gravity Park și în cele trei parcuri de tip Țara Piticilor din municipiu, situate în Parc Tăbăcărie, în zona Casa de Cultură (Aleea Nalbei) și în zona Cartier Medeea (intersecție I.C. Brătianu cu Str. Cumpenei).

Pentru siguranța vizitatorilor, accesul în cele patru spații tratate va fi restricționat în intervalul orar 09:00 – 14:00.

Lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța vor folosi insecticide profesionale pentru acțiunile de dezinsecție și dezinfecție.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment