Home Actualitate Restricții Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din Constanța

Restricții Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Aproape toate instituțiile de stat din municipiul Constanța își închid porțile pentru publicul larg în aceste zile. Măsura vine în urma deciziilor luate la nivel național de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în contextul epidemiei de coronavirus. Astfel Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din Constanța sistează stagiile în instituția intraspitalicească și întreruperea vizitelor la pacienții internați pe secții.

Astfel, pacienții și aparținătorii sunt rugați să respecte noile reguli impuse. Spitalul vine în ajutorul lor și pune la dispoziție personal care să preia pachetele cu lucruri necesare celor internați spre a le duce pacienților. Preluarea acestora se face zilnic, 7 zile din 7, între orele 11.00- 12.00 și 16.00-17.00, iar zona unde pot fi pachetele duse se află la intrarea în incinta Spitalului, dinspre Bd. Tomis.

În același timp conducerea SCJU reamintește pacienților și vizitatorilor că accesul în incinta Spitalului Județean se face doar pe la intrarea special amenajată pentru vizitatori, dinspre Bd. Tomis, iar accesul la Unitatea Primiri Urgențe, ambulatoriul de specialitate și Laboratorul Explorări Funcționale se face din strada Nicolae Iorga.

O regulă esențială impusă pacienților este faptul că au obligația să poarte echipament de spital și să nu părăsească unitatea în acest echipament.

Sursa foto: libertatea.ro

related posts

Leave a Comment