Home Evenimente Cele mai mari festivaluri din România, anulate

Cele mai mari festivaluri din România, anulate

by Antonia Mocanu
0 comment

Organizatorii și-au asumat amânarea festivalurilor pentru anul 2021 în contextul incertitudinii care planeaza asupra industriei de evenimente, a continuării condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul Romaniei un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020.

Cei care au cumpărat deja bilete pentru cele mai mari festivaluri din România vor putea să le folosească la următoarele evenimente, fie că vorbim de anul 2021 sau 2022.

Organizatorii mizează pe abonamente de tip „anytime pass”. Astfel, dacă nu ai schimbat biletele pentru acest abonament special, fie poți alege un voucher, fie poți alege ca biletele să-ți fie transferate pentru ediția din 2021.

În cazul celui mai mare festival de la malul mării, din momentul în care se vor anunța datele pentru ediția din 2021, participanții vor avea 30 de zile la dispoziție ca să aleagă între voucher și transfer pentru următoarea ediție. De asemenea, voucherul va putea fi folosit pentru a cumpăra diverse produse puse la dispoziție de organizatori.

related posts

Leave a Comment