Home Actualitate După 2 ani de pauză, EXPOAGROUTIL revine!

După 2 ani de pauză, EXPOAGROUTIL revine!

by Florentina Lup
0 comment

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța organizează, în parteneriat cu Direcția Agricolă a județului Constanța, în perioada 20 – 23  Mai 2021expoziția EXPOAGROUTIL, una din cele mai importante manifestări expoziționale de profil din țară din domeniul agriculturii, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

EXPOAGROUTIL se desfășoară în parcarea celui mai mare complex comercial din Constanța, VIVO Mall, pe o suprafață de aproximativ 15.000 mp și reunește peste 30 de firme, producători și importatori de utilaje și accesorii agricole din întreaga țară, dar și din Grecia, Ucraina și Polonia.

În cadrul EXPOAGROUTIL, firmele expozante au  prilejul de a întâlni potențiali clienți din zona de Sud-Est a României, una dintre cele mai importante zone agricole din țară.

Eveniment de referinţă pentru agricultură, expoziția prezintă utilaje, echipamente şi materii prime, dar și auto (SUV-uri), flori şi  plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere şi altele, această ediție fiind axată  în special pe segmentul de echipamente pentru irigații, fertilizări și inputuri pentru agricultură.

Programul de vizitare, pentru public, este următorul:

  • 20 – 22 mai, între orele 10:00 şi 19:00;
  • duminică, 23 mai, în intervalul 10:00 -15:00.

related posts

Leave a Comment