Home Editorii noștri îți recomandă Connecting Europe Express va opri în Bucureşti

Connecting Europe Express va opri în Bucureşti

by Florentina Lup
0 comment

Trenul Connecting Europe Express va străbate, în septembrie, întreaga Europă și se va opri în majoritatea capitalelor europene, inclusiv Bucureşti.

Anunțul a fost făcut de Adina Vălean, comisarul european pentru Transporturi, în cadrul lansării oficiale a Anului European al Căilor Ferate:

,,Connecting Europe Express va fi un exemplu real, tangibil, al puterii feroviare de a crea conexiuni. La fiecare dintre cele aproape 40 de stații, evenimentele vor reuni sectorul feroviar în general, precum și organizațiile societății civile, autoritățile locale și regionale și publicul larg, pentru a discuta despre beneficiile feroviare, precum și despre ceea ce mai trebuie făcut. astfel încât calea ferată să poată deveni opțiunea numărul unu pentru pasageri și mediul de afaceri.”.

Connecting Europe Express este unic în multe feluri. De exemplu, companiile feroviare din diferite state membre UE furnizează materiale pentru a configura acest tren. Coordonat de Comunitatea Administratorilor de Căi Ferate și Infrastructură (CER), proiectul va fi derulat nu numai în cooperare cu operatorii feroviari europeni, ci și cu administratorii de infrastructură.

related posts

Leave a Comment