Home Actualitate Flagrant, percheziţii şi arestări, la Constanţa

Flagrant, percheziţii şi arestări, la Constanţa

by Florentina Lup
0 comment

Joi, 10 iunie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, a două persoane, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Unul dintre inculpaţi a fost prins în urma unui flagrant organizat de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța.

Ulterior, s-au făcut şi 4 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, droguri de risc, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 1 cântar electronic de precizie, 1 grinder, 4 telefoane, 1 laptop, 5.200 de lei, 2.550 de euro, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

În cursul zilei de astăzi, inculpații au fost prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: DIICOT

related posts

Leave a Comment