Home Actualitate Restricții de trafic, pentru Turul Ciclist CELCO-Marea Neagră

Restricții de trafic, pentru Turul Ciclist CELCO-Marea Neagră

by Florentina Lup
0 comment

Prima cursă de șosea din Dobrogea, „Turul Ciclist CELCO-Marea Neagră” ia startul în acest weekend. Competiția se adresează cicliștilor profesioniști și amatori și se desfășoară pe etape: contratimp individual, fond și circuit. Pentru siguranța partipanților la eveniment, în perioada 22-23 mai, vor fi instituite restricții de circulație.

Astfel, sâmbătă, 22 mai, în intervalul orar 09:15-11:45, în stațiunea Mamaia se va restricționa traficul rutier pe bulevardul Mamaia, pe două benzi de circulație, atât pe sensul de deplasare dinspre stațiunea Mamaia spre Năvodari, cât și pe sensul de deplasare dinspre Năvodari spre stațiunea Mamaia.

De la ora 13:15, caravana ciclistă se va deplasa din zona piațetei Cazino spre Năvodari, circulația autovehiculelor fiind îngreunată pe acest traseu.

Duminică, 23 mai, între orele 10:15-12:00, se vor institui restricții de circulație pe traseul cuprins între șoseaua Portului, de la breteaua de legătură cu strada Traian- deplasare spre Poarta 1- intersecția cu strada Termele Romane.

Tot duminică, în intervalul orar 12:30-14:30, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe circuitul delimitat de șoseaua Portului, de la breteaua de legătură cu strada Traian- deplasare până în zona Poarta 4 – intersecția cu strada Prelungirea Traian – deplasare către Poarta 1- intersecția cu strada Termele Romane.

related posts

Leave a Comment