Home Administrație publică Vești bune, la Cumpăna

Vești bune, la Cumpăna

by Crina Matei
0 comment

Vești bune pentru localnicii comunei Cumpăna. Dacă în urmă cu câteva săptămâni nu mai puțin de 522 de persoane se aflau în izolare la domiciliu, în prezent, numărul acestora s-a redus considerabil. De asemenea, în perioada următoare, o parte dintre bătrânii și elevii din localitate vor beneficia de susținerea administrației locale.

La ora actuală, conform unui anunț public făcut de către primarul comunei Cumpăna, la nivelul localității mai sunt doar 38 de locuitori izolați la domiciliu. De asemenea, în contextul actual, o parte dintre bătrânii din comună vor primi sprijinul administrației publice locale.

“După data de 15 mai, conform prevederilor ordonanțelor militare, administrația publică locală va pune la dispoziția persoanelor ce au peste 65 de ani, fără aparținători, fără resurse financiare, câte două măși pe zi și două perechi de mănuși.”, declară MARIANA GÂJU, primar Cumpăna

În același timp, elevii care nu dispun de mijloacele necesare vor primi tablete pentru a-și putea continua cursurile online.

“Și această problemă a suplimentării tabletelor pentru copii este rezolvată în această săptămână. Profesorii au primit din partea primăriei comunei Cumpăna prin platforma 24edu în parteneriat cu Orange 60 de tablete.”, declară MARIANA GÂJU, primar Cumpăna

Concomitent, administrația publică locală își duce mai departe planul de achiziții și investiții în comuna constănțeană.

“Important este că lucrăm din plin la proiectele de asfaltare și pietruire drumuri, aici aflându-ne în zona Veterani. În același timp, în afară de aceste străzi, avem lucrări stopate la finele anului, la care vom reveni pentru a fi pregătite pentru turnarea asfaltului.”, completează MARIANA GÂJU, primar Cumpăna

Totodată, edilul localității trage un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe localnici să respecte întocmai normele impuse de ordonanțele militare.

related posts

Leave a Comment