Home Economic Program de lucru modificat la RAJA

Program de lucru modificat la RAJA

by Crina Matei
0 comment

Compania de apă îi anunţă pe constănţeni că, în perioada 1 – 3 mai, toate casieriile vor fi închise. Cu toate acestea, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii companiei care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Reprezentanții companiei de apă le aduc la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, și în perioada minivacanței de 1 Mai, toate activitățile se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, sute de angajați ai societății au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalități majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţii interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare trebuie să știe că, în perioada 1-3 mai 2020, toate casieriile vor fi închise.

Începând de luni, 04 mai, casieriile își vor relua programul normal de lucru.

În perioada în care casieriile companiei sunt închise, facturile pot fi achitate online (prin intermediul contului de client), transfer bancar, direct debit, Pay-Point sau Payzone.

related posts

Leave a Comment