Home Actualitate Universitatea de Vest din Timişoara va deschide perioada de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2020

Universitatea de Vest din Timişoara va deschide perioada de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2020

by Florentina Lup
0 comment

În spiritul tradiţiei, Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) va oferi şi anul acesta sprijin în pregătirea elevilor de clasa a XII-a. Programul de pregătire va fi organizat săptămânal, în zilele de sâmbătă, în perioada 1 februarie – 30 mai, şi este structurat astfel încât să permită elevilor să participe la orele de studiu şi exerciţii pentru toate disciplinele examenului de Bacalaureat.

Orarul stabilit pentru programul de pregătire este următorul:
– între orele 9:00 – 10:30 – limba şi literatura română;
– între orele 10:45 – 12:15 – matematică şi istorie;
– între orele 12:30 – 14:00 – disciplinele aferente probei nr. 3 de la examenul de Bacalaureat (geografie, logică şi argumentare, psihologie, economie, sociologie, filosofie, fizică, chimie, biologie, informatică).

Elevii care doresc să participe la pregătirea BAC-ului vor avea la dispoziţie, pe site-ul https://www.uvt.ro/ro/, un link care le va permite înscrierea şi accesul la program. Informaţii detaliate se po obţine prin e-mail, la adresa pregatirebac@e-uvt.ro, sau la numărul de telefon: 0256-592-696 (disponibil de luni până vineri, în intervalulul orar 10:00 -14:00).

related posts

Leave a Comment