Home Actualitate Primăvara își intră în drepturi

Primăvara își intră în drepturi

by Crina Matei
0 comment

Primăvara își intră în drepturi, la Constanța. Începutul lunii martie aduce în Dobrogea vreme frumoasă, temperaturi ridicate, iar șansele de ploaie vor fi destul de scăzute.

Meteorologi ianunţă vreme frumoasă pentru următoarele zile, când ţara va fi acoperită de un aer cald. Vești bune și pentru constănțeni. Prognoza meteo pentru această săptămână indică temperature destul de ridicate pentru zona Dobrogei, vânt slab până la moderat și șanse reduse de ploaie.

MIA MIRABELA STAMATE, şef Serviciu Prognoză Meteo Constanţa: „
Urmează o perioadă de 4-5 zile cu vreme mult mai caldă decât ceea ce ar trebui să fie normal în această perioadă. Și spun asta pentru că temperaturile vor fi cu mult mai ridicate decât cele 7-8 grade pe care ar trebui să le avem în mod normal.”

Astfel, pe parcursul săptămânii, mercurul va urca în termomentre până la valori de 16-17 grade Celsius.

MIA MIRABELA STAMATE, şef Serviciu Prognoză Meteo Constanţa : „
Deși, tendința este ca aceste temperaturi să scadă ușor de la o zi la alta, ele vor rămâne cu mult mai mari decât normele pentru această perioadă din calendar.”

Meteorologii au vești bune și pentru weekend-ul ce urmează. Vremea se va menține frumoasă pe litoral, cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile vor fi în continuare ridicate.

Sursa foto: ziare.com

related posts

Leave a Comment