Home Editorii noștri îți recomandă Înjunghiați în plină stradă

Înjunghiați în plină stradă

by Crina Matei
0 comment

A fost o noapte de foc pentru polițiștii constănțeni. Doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost înjughiați la doar câteva ore distanță unul de celălalt. Doar unul dintre agresori a fost prins. Celălalt este căutat de politiști. Oamenii legii au găsit și una dintre armele folosite,iar în oraș au fost instituite filtre.

Primul care a dat alarma a fost un tânăr de 27 de ani care a a sunat la 112 şi a anunţat că a fost înjunghiat în zona unui hipermarket din oraş. Imediat la faţa locului au fost trimişi medicii de la SMURD dar şi oamenii legii. Zona a fost împânzită de criminalişti care au perimetrat locul şi au început să adune probe şi amprente. Au găsit chiar şi arma crimei.

Anca Chiriță, purtător de cuvânt ISU Constanţa:  ”În zona ICIL a fost direcționată și s-a deplasat de urgență o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD C. Aceasta a preluat un bărbat de aproximativ de 26 de ani, cu multiple plăgi în zona spatelui. A fost transportat la spital, conștient”

Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: ”Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 13 decembrie a.c., au depistat un bărbat, de 23 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Bărbatul a fost escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța”

Oamenii legii au ridicat astfel imaginile de pe camerele de supraveghere ale unităţilor comerciale din zonă în speranţa că vor reuşi să îi identifice pe agresori.  Victima este un client mai vechi al poliţiştilor. A făcut închisoare în 2017 pentru tâlhărie iar în 2019 a ajuns în spatele gratiilor pentru violenţă. Câteva ore mai târziu un alt apel la 112 anunţa că un bărbat a fost înjunghiat într-o altă zonă a oraşului. Medicii au ajuns în câteva minute la faţa locului.

Bărbatul fusese înjunghiat chiar de fratele lui, cu care se certase din cauza soţiei. Iar alcoolul a fost şi el unul dintre ingredientele scandalului.

Tânărul a fost transportat la spital iar medicii spun că starea lui este stabilă. La scurt timp a fost reţinut şi agresorul.  Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi riscă să ajungă la puşcărie.

Sursa foto: evz.ro

related posts

Leave a Comment