Home Actualitate Plata și participarea la jocurile loto se va putea face online

Plata și participarea la jocurile loto se va putea face online

by Florentina Lup
0 comment

Executivul a aprobat în ședința de joi o hotărâre de Guvern prin care se modifică normele metodologice privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc. Astfel, activităţile de jocuri de noroc se vor putea realiza prin intermediul terminalelor autonome, operate în mod direct de către participanții la joc, sau prin accesarea secțiunii dedicate acestei activități disponibilă pe site-urile oficiale ale Companiei Naționale ,,Loteria Română S.A.”.

Achitarea taxei de participare la jocurile loto se va face și prin instrumente de plată electronice, așa cum sunt reglementate de legislația în vigoare, pentru a permite realizarea acestor activități cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Această decizie vine în contextul necesității digitalizării activității Loteriei Românie și, totodată, pentru a completa legislația aflată în vigoare care nu avea în vedere situații de genul limitării liberei circulații și libertății economice ca urmare a unor situații de urgență, precum apariția unei pandemii.

related posts

Leave a Comment