Home Editorii noștri îți recomandă Iubire nonconformistă la 90 de ani

Iubire nonconformistă la 90 de ani

by Crina Matei
0 comment

El are 90 de ani, iar ea 66. Iubesc motocicletele și le place să cutreiere țara în lung și în lat. Vorbim despre Mircea Panaitescu și Margareta, un cuplu din Constanța, ieșit din tipare și care își trăiește acum a doua tinerețe. Nu este zi în care Margareta sănu seurce în motocicleta cu ataș a domnului Mircea și să pornească la drum. Au o viață frumoasăși nu ar schimba nimic din ceea ce trăiesc acum.

La 90 de ani, Mircea Panaitescu este de aproape șapte ani posesor al unei motociclete Ural 750 cu ataş. Şi tot de atunci se poate lăuda că a devenit și partenerul unei femei deosebite, care îi impărtășește nu doar pasiunea pentru motoare, ci și pe cea pentru călătorii. A ținut morțiș ca noua achiziție pe șase roți să fie culoarea vișinei putrede și cu excepția a câțiva kilometri, pe toți ceillați i-a făcut la brațul partenerei.

Nu e o motocicletă ieftină. 14.500 de euro a scos Mircea din buzunar ca să o achiziționeze, însă nu regretă că a făcut-o. Este dotată la fel ca o mașină de ultimă generație și nu ar renunța niciodată la ea.

Mircea este deja străbunic şi spune că acum își trăiește a doua tinerețe. Pe Margareta a cunoscut-o în urmă cu șapte ani și, încetul cu încetul şi-au descoperit pasiunile comune și mai apoi dorința de a-și petrece timpul unul alături de celălalt. Deseori, îi cântă serenade, iar în fiecare lună îi oferă flori. Nicio călătorie nu o face fără Margareta alături.

Cei doi se plimbă ca doi tineri îndrăgostiți. Când e vremea frumoasă, se aventurează la drum mai lung. Pun remorca la Ural şi merg prin ţară, cutreierând localităţi şi locuri pe care tânjeau de mult să le vadă.

Deși se cunosc deja de șapte ani, cei doi nu locuiesc împreună. El stă la căminul pentru persoane vârstnice din Constanța, iar ea are un apartament în oraș. Se văd însă zilnic și nu ar schimba cu nimic viața pe care o au acum.

Sursa foto: adevarul.ro

related posts

Leave a Comment