Home Actualitate RIVERINE 2021, exercițiu bilateral România-Ucraina

RIVERINE 2021, exercițiu bilateral România-Ucraina

by Antonia Mocanu
0 comment

Administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat, în Piața Civică, la ceremonia de deschidere a exercițiului bilateral  RIVERINE 2021.

Parteneriatul dintre cele două state trece, iată, la un nou nivel al cooperării transfrontaliere, insistând asupra importanței pe care o au relațiile de bună vecinătate în actualul context european și mondial. În calitate de reprezentant al Consiliului Județean Tulcea, nu pot decât să îmi exprim mândria că județul Tulcea este parte a unui exercițiu de asemenea anvergură și să apreciez că am fost aleși să fim gazda unui eveniment deosebit de important pentru ceea ce înseamnă protecție transfrontalieră. Doresc mult succes organizatorilor în derularea acestui exercițiu bilateral și să îmi exprim admirația pentru modul profesionist în care și-au desfășurat întotdeauna activitatea“, a declarat, cu acest prilej, administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

RIVERINE 2021 este un exercițiu bilateral România-Ucraina, planificat și organizat de Forțele Navale Române prin Flotila Fluvială și Forțele Navale ale Ucrainei, pe fluviul Dunărea, în zona de responsabilitate, în vederea creșterii interoperabilității și nivelului de cooperare cu Forțele Navale ale Ucrainei.

related posts

Leave a Comment