Home Actualitate Vrei să te faci polițist? La Tulcea, sunt scoase la concurs 14 posturi, pentru civili!

Vrei să te faci polițist? La Tulcea, sunt scoase la concurs 14 posturi, pentru civili!

by Crina Matei
0 comment

IPJ Tulcea scoate la concurs 14 posturi de agenți și ofiteri de poliție, prin încadrare directă. Înscrierile se fac online și la unitatea de poliție.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile Pregătire Profesională, psiholog pentru Biroul Siguranță Școlară, Ordine Publică – Silvicultură, electronist-Sisteme de Securitate – Ordine Publică, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Relații Publice, Schengen și Relații Internaționale, Structura Financiară și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al Poliției Române, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs , precum și pe site-urile unităților teritoriale de poliție: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

Sursa: IPJ Tulcea

related posts

Leave a Comment