Home Administrație publică Investiții în iluminatul stradal de la Valu lui Traian

Investiții în iluminatul stradal de la Valu lui Traian

by Crina Matei
0 comment

Primăria din Valu lui Traian intenționează să atribuie un contract ce vizează eficientizarea și modernizarea iluminatului public din comună. Pentru acest contract, primăria pune la bătaie 896.600 lei.

Primăria Valu lui Traian anunță o nouă investiție de o importață majoră în cadrul localității ce va prinde contur în curând. Mai exact, este vorba despre modernizarea iluminatului public din comună. Astfel, s-a pus la bătaie un contract ce vizează servicii de instalare a echipametului electric și echipament de iluminat stradal pentru obiectivul: ‘’Eficientizarea și modernizarea iluminatului public în comuna Valu lui Traian”. Valoarea totală estimată a cpntractului este de 896.600 lei fără TVA, formată din însumarea valorilor următoarelor linii bugetare din devizul general al proiectului, astfel: cheltuileli pentru investiția de bază în valoare de 896.600 lei – pentru construcții și instalații; achiziționarea și instalarea corpurilor de iluminat cu LED cu eficiență energetică ridicată în valoare de 708.314 lei; achiziționarea și instalarea sistemului de dimare/telegestiune în valoare de 188.286 lei.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante, cu privire la organizarea , derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Florin Mitroi, Iurea Iulia Claudia, Buzu Victoria, Emin Gemur, Zota Ionela, Marilena Badeci, Novac Elena Carmen, Mustață Cătălina Izabela, Baluțoiu Corina Ofelia, Niculescu Valentina, Ciochina Andreea, Bebeşelea Ghiorghe, Bindela Vasile, Buhlea Adrian, dar și alții.

related posts

Leave a Comment