Home Actualitate Condiții speciale pe plajă

Condiții speciale pe plajă

by Crina Matei
0 comment

Reprezentanții Agenției Naționale pentru protectia consumatorilor au declarant că fiecare operator de plajă trebuie să asigure cel puțin 8 metri pătrați de zonă de uscat de persoană. Recomandarea a fost făcută în cadrul conferinței organizate de Clubul Oamenilor de afaceri liberali în parteneriat cu ANPC.

Conferința Prevenție vs. Sancțiune / Consiliere vs. Control organizată de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a explicat măsurile de siguranță care trebuie implementate pe litoral. Reprezentanții ANPC au declarat că fiecare operator trebuie să asigure cel puțin 8 metri pătrați de zonă de uscat de persoană. Totodată, agenții economici vor trebui să prezinte unităților de control registrul de evidență a calității apei. Nisipul și calitatea acestuia va fi de asemenea verificat.

Conferința ținută la Constanța, a adus la masa discuțiilor atât reprezentanți ai autorității de control, cât și antreprenori și reprezentanți ai mediului de afaceri din sectorul HORECA.

Am simțit că este nevoie de o întâlnire de acest gen având în vedere că debutul acestui sezon estival este un pic mai special și este nevoie de o pregătire mai elaborată a agenților economici pentru redeschiderea activităților HORECA după restricțiile cauzate de pandemia COVID-19”, a declarat Sebastian Buși, președinte COAL.

Reprezentanții ANPC au explicat celor prezenți cum să recunoască echipele de agenți care îi vor vizita, care sunt obligațiile legale pe care le au, ce trebuie să conțină eticheta alimentară, care sunt condițiile de depozitare corecte pentru pentru alimente, dar și detalii privind obligațiile hotelurilor și ale proprietarilor de plaje.

related posts

Leave a Comment