Home Diverse Continuă asfaltările la Constanța

Continuă asfaltările la Constanța

by Crina Matei
0 comment

Vești bune pentru șoferi și pietoni. Continuă reabilitarea carosabilului pe tronsonul delimitat de străzile Poporului și Nicolae Iorga al bulevardului Tomis.

Utilajele de asfaltare ale administratorului drumului public din cadrul Primăriei Constanța au acționat noaptea trecută pe banda situată lângă marginea părții carosabile pe sensul de mers către bulevardul Mamaia, iar pe benzile de circulație de lângă axul drumului se vor executa lucrări de frezare. Se va turna stratul de binder după ce în urmă cu o zi a fost asfaltată banda de circulație de lângă bordură, pe sensul de mers către strada Poporului. Ulterior, carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Totodată, a fost turnat primul strat de asfalt în zona căilor amenajate pentru circulația bicicletelor, pe porțiunea cuprinsă între străzile Petru Vulcan și Poporului. Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, între orele 18:30 – 05:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

related posts

Leave a Comment