Home Economic Shopping pentru mărţişor

Shopping pentru mărţişor

by Crina Matei
0 comment

Târgul Național de Îmbrăcăminte și încălțăminte, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, şi-a deschis astăzi porţile cu o gamă variată de produse. Constănțenii sunt invitați să îi calce pragul pentru a-și reînoi garderoba dar și pentru a găsi mărţişorul mult dorit.

Căutați un cadou pentru mărțișor sau vreți să vă reînoiți garderoba? Avem soluția ideală pentru dumneavoastră. Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța îi invită pe constănțeni la o nouă ediție a Târgului Național de Blănuri, Pielărie, Încălțăminte și Îmbrăcăminte, la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia.

Diversitatea este cuvântul care descrie evenimentul desfășurat la Pavilionul Expozițional, prilej cu care comercianții din domeniu iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piață.

Devenit deja o tradiție pentru zona Dobrogei, acesta atrage la fiecare ediție a sa sute de firme din întreaga țară care își prezintă colecțiile. De această dată a venit rândul domnilor să se pună la punct în materie de vestimentaţie.

Constănțenii care trec pragul târgului vor găsi încălțăminte, marochinărie, confecții din piele și blană, îmbrăcăminte pentru adulți și copii, cât și lenjerie, accesorii și home & deco. Târgul este deschis până duminică, 23 februarie, la ora 16, așa că nu ezitați să mergeți să vedeți care sunt tendințele acestui sezon. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, iar calitatea produselor este una foarte bună.

Acesta este cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare pe care Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța îl organizează, începând cu anul 2000.   

related posts

Leave a Comment