Home Administrație publică Noul sediu al primăriei, o necesitate

Noul sediu al primăriei, o necesitate

by Romanov Alex
0 comment

Despre sediul primăriei se poate spune că este cartea de vizită a fiecărei localități. Pe acest principiu, administrația locală din Saraiu a investit masiv într-un proiect extrem de necesar pentru întreaga comunitate. Astfel, la ora actuală, localitatea constănțeană se poate mândri cu un nou sediu al primăriei, amenajat și dotat la standarde europene.

Noul sediu al primăriei Saraiu a intrat de curând în circuitul administrativ. Construcția a durat mai puțin de un an, iar din proiectul clădirii nu lipsesc: sala de consiliu, birourile pentru asistență socială, serviciul public de apă, compartimentul agricol, birou impozite și taxe, contabilitate, urbanism, achiziții, chiar și o cameră de găzduire pentru oaspeți.

„Acest obiectiv de investiții era imperios necesar, pentru că este cartea de vizită a întregii comunități. Acest sediu a fost început în timpul acestui mandat, cât și finalizat. De asemenea, este dotat cu tot ce înseamnă birotică, cu tot ce este necesar pentru a-și desfășura programul salariații primăriei.”, declară DORINELA IRIMIA, primarul comunei Saraiu

În opinia edilului localității Saraiu, un nou sediu al primăriei era de strictă necesitate, atât pentru activitatea angajaților, cât și pentru buna desfășurare a activităților administrative.

„Iată, ne aflăm în sala de consiliu a primăriei Saraiu. Această investiție se impunea a fi realizată deoarece primăria nu era dotată cu o sală de consiliu la standarde europene.”, completează DORINELA IRIMIA, primarul comunei Saraiu

Valoarea totală a investiției se ridică la aproape un milion de lei, fiind susținută integral din bugetul consiliului local.

related posts

Leave a Comment