Home Administrație publică Etapa a III-a din cadrul campaniei “Tu decizi pentru Constanța“

Etapa a III-a din cadrul campaniei “Tu decizi pentru Constanța“

by Romanov Alex
0 comment

Campania “Tu decizi pentru Constanța“ a ajuns în a treia etapă. Astfel, din 7 noiembrie și până pe 4 decembrie se va desfășura etapa de votare a proiectelor declarate eligibile din cadrul primului program de bugetare participativă derulat la nivelul municipiului Constanța.

Din cele 51 de proiecte propuse pentru dezvoltarea orașului, comisia de evaluare și monitorizare, din care fac parte reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Constanța sau ai instituțiilor subordonate Consiliului Local Municipal ori reprezentanți ai societății civile, a stabilit că doar 35 dintre acestea respectă toate criteriile de eligibilitate și pot fi votate de constănțeni pentru a fi realizate.

Proiectele alese sunt clasificate în toate domeniile disponibile în program: mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației, amenajare spații verzi și locuri de joacă, amenajare spații publice, cultură, protecția mediului/protecția animalelor, digitalizare, sport, social, educație și sănătate.

Lista completă cu toate propunerile pentru fiecare domeniu și detaliile despre acestea pot fi consultate pe platforma online a programului de bugetare participativă.

De asemenea, persoanele care au participat la programul de bugetare participativă și ale căror proiecte au fost respinse, fiind declarate neeligibile, pot depune contestație în perioada 1 noiembrie -3 noiembrie 2022.

Pe 4 noiembrie 2022 va fi afișată lista finală cu proiectele eligibile și pe care constanțenii le pot vota.

Pentu a vota un proiect, trebuie să vă creați un cont pe https://tudecizi.primaria-constanta.ro, să aveți domiciliul în municipiul Constanța și vârsta minimă de 18 ani.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment