Home Administrație publică Continuă lucrările în municipiul Constanța

Continuă lucrările în municipiul Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale în municipiul Constanța. În acestă săptămână, echipele administratorului drumului public lucrează concomitent în mai multe zone din orașul de la malul mării.

Lucrările de reamenajare a pavimentului progresează pe bulevardul Mamaia, între  bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. În paralel, pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, continuă procesul de reabilitare a carosabilului.

Similar, pe bulevardul Tomis, se decapează trotuarele și se montează pavele moderne pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, se vor asfalta trotuarele pe strada Farului și se va interveni asupra carosabilului pe strada Nehoiului și pe aleea Neajlov.

În cartierul Compozitorilor, municipalitatea continuă investițiile în infrastructura rutieră pe strada Sabin Drăgoi și pe aleile Colindelor și Iosif Sava.

Pentru creșterea siguranței pe drumurile publice, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. 

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment