Home Administrație publică Reconfigurare totală pe str. Dionisie cel mic

Reconfigurare totală pe str. Dionisie cel mic

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru locatarii blocurilor de pe strada Dionisie cel mic. În zonă urmează să se amenajeze un loc de joacă destinat celor mici, spațiile verzi vor fi reamenajate, iar garajele vor fi demolate.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu au avut o întâlnire cu cetățenii din zona străzii Dionisie cel mic, cu care au discutat despre parcările nou amenajate, despre necesitatea unui loc de joacă și organizarea unor noi spații verzi între blocuri, care să fie dotate cu bănci și coșuri de gunoi.

“Vom face un proiect pentru întreaga zonă, vom demola garajele și, cu autorul beneficiarilor venitului minim garantat, vom reface zona cu tot ce trebuie.“, declară VERGIL CHIȚAC, primarul municipiului Constanța

“Împreună am găsit cele mai multe soluții pentru problemele întâmpinate de locuitori. La final, nimic din ce este acum acolo nu va mai fi la fel.“, declară IONUȚ RUSU, viceprimarul municipiului Constanța

Locul de joacă va fi realizat la standarde europene, cu echipamente sigure pentru cei mici, covor confecționat din cauciuc reciclat și bănci. Copacii crescuți la voia întâmplării, puieții netăiați la timp și care au făcut ca mult spațiu verde să nu poată fi utilizat se vor transforma în scurtă vreme într-un spațiu îngrijit, care va răspunde nevoilor tuturor locuitorilor din zonă.

Primarul le-a vorbit oamenilor și despre felul în care se face colectarea selectivă a deșeurilor, avantajele, atât la nivel individual, cât și la nivelul orașului și i-a încurajat pe constănțeni să colecteze selectiv.

Aceasta a fost o primă întâlnire cu locuitorii, urmând ca în scurt timp zona să fie reconfigurată total.

related posts

Leave a Comment