Home Administrație publică Ziua Eroilor, marcată la Năvodari

Ziua Eroilor, marcată la Năvodari

by Romanov Alex
0 comment

La fel ca în ultimii ani, Ziua Eroilor a fost marcată la Năvodari. Din programul zilei nu au lipsit momente precum intonarea imnului național, depunerea coroanelor în cinstea celor căzuți pe frontul de luptă, o slujbă religioasă și numeroase momente artistice.

La fel ca în fiecare an, Ziua Eroilor este un moment de mare însemnătate pentru localnicii din Năvodari. După intonarea imnului național și slujba ce a marcat sărbătoarea Înălțării Domnului, primarul Florin Chelaru, cât și ceilalți reprezentanți ai administrației locale au depus numeroase coroane în cinstea eroilor căzuți pe câmpul de luptă. 

„Este o zi extrem de importantă, o zi pe care năvodărenii și-o doresc, o zi în care respectul nostru vine în memoria eroilor. Vreau să știți că orașul Năvodari este un oraș important pe harta țării, pentru că aici s-au scris momente importante de vitejie, fiind și malul mării aici au fost unități militare care au apărat coasta României.”, declară FLORIN CHELARU, primar Năvodari

Din programul dedicat Zilei Eroilor la Năvodari nu au lipsit nici momentele artistice. Elevii Școlii Gimnaziale “George Enescu” au fredonat cântece patriotice și au recitat poezii.

„Este foarte important să se știe că dacă tânăra generație este cea care își dorește să participe la un asemenea eveniment înseamnă că noi încă mai avem simțire românească și respect pentru eroii pe care, și cu drag spun acest lucru, pe care îi respectăm.”, completează FLORIN CHELARU, primar Năvodari

Ziua Eroilor a fost sărbătorită în acest an la 10 iunie, la 40 de zile de la Învierea Domnului.

related posts

Leave a Comment