Home Administrație publică Continuă curățenia generală în municipiul Constanța

Continuă curățenia generală în municipiul Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Continuă curățenia generală în municipiul Constanța. Echipele Direcției Gestionare Servicii Publice și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, ale firmelor care au contract de întreținere a spațiilor verzi, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat au terminat curățenia în mai multe zone din oraș.

Echipele de muncitori au acționat în ultima perioadă în cartierele Inel I, Palazu Mare și Tomis Plus. După mai multe zile de muncă, cifrele înregistrate sunt relevante:

Au fost colectate 124 de tone de deșeuri, s-au folosit 185 metri cubi de apă pentru igienizare, cât și 900 litri de detergent concentrat biodegradabil. Autoritățile au verificat, de asemenea, 398 terenuri private și 144 de agenți economici, dar și 29 de șantiere. Au fost aplicate 23 de sancțiuni în valoare de 11.800 de lei. Și nu în ultimul rând, 18 autovehicule abandonate au fost ridicate.

În această săptămână, acțiunea de ecologizare și igienizare s-a mutat în altă zonă de intervenție. Astfel, echipele de muncitori vor acționa în cartierele Coiciu, Compozitori, Halta Traian, Inel II, ICIL, Medeea, Zona Industrială și în cartierul CET.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment