Home Administrație publică Program de lucru modificat, de Rusalii

Program de lucru modificat, de Rusalii

by Romanov Alex
0 comment

Compania de apă îi anunţă pe constănţeni că în perioada sărbătorii de Rusalii, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii companiei care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. În schimb, pe data de 21 iunie, casieriile companiei de apă vor fi închise.

Luni, 21 iunie, în cea de-a doua zi de Rusalii, casieriile companiei de apă și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise.

Abonații pot folosi serviciile online pentru efectuarea plăților, precum contul de client sau prin aplicația de mobil, transfer bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone.

În această perioadă, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.

Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametri optimi.

Începând de marți – 22 iunie 2021, societatea își va relua programul normal de lucru.

related posts

Leave a Comment