Home Administrație publică Traficul rutier, redirijat în stațiunea Mamaia

Traficul rutier, redirijat în stațiunea Mamaia

by Romanov Alex
0 comment

Atenție, constănțeni! Odată cu încheierea sezonului estival, traficul rutier din stațiunea Mamaia va fi reconfigurat parțial. Odată cu aceste modificări, șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Începând de vineri, 01 octombrie, traficul rutier din zona Perla (intersecţia bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu) va fi redirijat, astfel:

– din direcţia Pescărie spre Năvodari: înainte, pe 2 benzi de circulaţie, (banda întâi cu prioritate, iar banda a doua fără prioritate), iar banda a treia cu posibilitatea de a efectua virajul la stânga, fără prioritate, către bulevardul Aurel Vlaicu;

– din direcţia Năvodari spre Constanţa: pe toate cele trei benzi se va efectua virajul la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu, iar de pe banda 3 se va putea efectua virajul la stânga, fără prioritate, spre zona Pescărie;

– din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte, în staţiune, pe 2 benzi de circulaţie, cu prioritate;

– din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanţă): pe 2 benzi de circulaţie, cu posibilitatea efectuării virajului la dreapta.

Pe această cale, participanţii la trafic sunt sfătuiți să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment