Home Actualitate Cei mai talentați mici cultivatori tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea

Cei mai talentați mici cultivatori tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea

by Antonia Mocanu
0 comment

Festivitatea de premiere, la acest sfârșit de săptămână a câștigătorilor concursului „Micul cultivator“, în sala Dobrogea a Consiliului Județean  Tulcea, organizat în perioada iunie – octombrie 2021, pentru a marca Ziua Recoltei.

În această competiție online au putut intra copii din tot județul Tulcea care au au plantat în grădină, într-o jardinieră sau un ghiveci, o plantă pe care au îngrijit-o până la momentul recoltei. Cei mici au fotografiat cele mai importante momente ale procesului (plantarea răsadului sau semănarea semințelor, după caz, udarea, plivirea) și diferitele stadii de creștere a plantei, recoltarea și au realizat colaje cu care s-au înscris în concurs.

În total, cele mai frumoase zece colaje au fost premiate de comisia de evaluare, iar premiile au fost înmânate de Dumitru Mergeani, administrator public al județului Tulcea, în cadrul unui eveniment care a avut loc la sediul Consiliului Județean Tulcea.

„Mă bucur că ne aflăm aici, la încheierea proiectului „Micul cultivator“, inițiat de Consiliul Județean Tulcea. Din cauza pandemiei, nu reușim să facem proiecte în aer liber, astfel că organizăm concursuri online prin care să îi capacităm pe cei mici să fie cât mai inventivi, să se implice cât mai mult în diverse activități. Este unul din multele proiecte ale Consiliului Județean organizate în domeniul cultural educativ, astfel încât copiii, chiar dacă stau acasă, să fie implicați în activități online. Mă bucur că părinții au încurajat copiii să participe la aceste acțiuni. Fiecare dintre participanți este un câștigător, de aceea vă mulțumim că ați participat și că v-ați implicat cu toții în acest proiect“, a declarat Dumitru Mergeani, administrator public al județului Tulcea.

related posts

Leave a Comment