Home Administrație publică A început montarea containerelor pentru deșeurile reciclabile în Constanța

A început montarea containerelor pentru deșeurile reciclabile în Constanța

by Crina Matei
0 comment

Amplă acțiune de montare a celor 400 de containere destinate deșeurilor reciclabile, la Constanța. Acțiunea a demarat în cartierul Faleză Nord, urmând ca în scurt timp, recipientele de culoare galbenă, să fie amplasate la toate platformele de pe raza municipiului.

Reprezentanții municipalității, împreună cu angazații societății de salubrizare de la malul mării au început de astăzi montarea celor 400 de containere destinate deșeurilor reciclabile, de culoare galbenă, cu o capacitate de 1,1 metri cubi. Pubelele sunt destinate deșeurilor reciclabile din plastic, metal și hârtie.

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii orașului să păstreze noile containere în stare bună și să separe deșeurile reciclabile de cele menajere, în recipientele marcate corespunzător pentru colectarea selectivă.

Deșeurile astfel strânse sunt încărcate apoi în autospeciale destinate materialelor reciclabile care ajung la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză, hârtie, dar și alte materiale refolosibile.

Numai împreună putem asigura un mediu curat, sănătos și civilizat în orașul nostru.

Sursa: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment