Home Actualitate Transparență din partea parlamentarilor constănțeni

Transparență din partea parlamentarilor constănțeni

by Antonia Mocanu
0 comment

Parlamentarii Partidului Social Democrat Constanța au prezentat la sfârșitul săptămânii noul sediu al Cabinetelor Parlamentare din municipiul Constanța. La eveniment au participat toți cei patru parlamentari constănțeni, Felix Stroe, senator, Horia Țuțuianu, Lucian Lungoci și Cristina Dumitrache, deputați. Parlamentarii constănțeni au punctat mai multe subiecte, printre care bugetul național, sistemul sanitar, infrastructură dar și o inițiativă pe care o au în lucru.

Felix Stroe, senator în Parlamentul României a luat cuvântul și a dorit să transmită un mesaj constănțenilor referitor la transparență în tot ceea ce privește activitatea parlamentarilor social democrați constănțeni, dar și faptul că oricând, locuitorilor de la malul mării le sunt deschise porțile cabinetului în scopul rezolvării oricăror probleme.

Felix Stroe a mai menționat faptul că în următoarea perioadă mai multe proiecte vor fi depuse spre aprobare în Parlamentul României. De asemenea, Marius Horia Țuțuianu a spus că va milita pentru ca voucherele de vacanță să nu fie scoase, dar și pentru mărirea pensiilor, cât și a alocațiilor copiilor.

Parlamentarii social democrați constănțeni au promis faptul că vor rămâne implicați în proiectele județului Constanța și vor milita întotdeauna în parlament pentru acesta.

related posts

Leave a Comment