Home Actualitate Te pasionează fotografia şi îți place să călătorești cu trenul? Participă la concursul ,,Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021”

Te pasionează fotografia şi îți place să călătorești cu trenul? Participă la concursul ,,Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021”

by Florentina Lup
0 comment

Ieri, 4 ianuarie, odată cu lansarea ofertei ,,Trenurile Zăpezii 2021”, CFR Călători a dat start unui concurs pentru pasionaţii de fotografie.

Aşadar, sunteţi provocaţi, în perioada 4 ianuarie –28 februarie 2021, să trimiteţi cele mai frumoase imagini surprinse cu trenurile CFR Călători, chiar și din interiorul vagonului sau de la fereastra trenului.

La concursul de fotografie ,,Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021”, poate participa orice persoană cu vârsta de minim 16 ani. Participanții trebuie să fie înscriși /să fie de acord cu înscrierea la newsletterul de pe site-ul SNTFC „CFR Călători” SA cu o adresă de e-mail validă şi să trimită maxim 10 imagini cu/din trenurile CFR Călători (una singură, aleasă de comisia de jurizare, va intra în concurs).

Cele 10 imagini trebuie trimise, prin intermediul oricărui portal de transmitere fişiere (https://ro.filemail.com/, https://wetransfer.com/ etc.), la adresa de e-mail marketing.călători@cfrcalatori.ro.

Odată cu trimiterea imaginilor, participantul va adăuga o adresă de e-mail validă şi următorul text:

,,Sunt de acord cu Regulamentul concursului de fotografie – Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021. Am fost informat/ă și sunt de acord cu prelucrarea datelelor cu caracter personal de SNTFC CFR Călători SA în vederea participării mele la concursul Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021. Adresa de e-mail este …..”.

Un participant va fi considerat înscris la concurs, numai după ce va primi o confirmare cu textul:

„Bună ziua. Vă mulțumim pentru mesajul dvs. Sunteţi înscris la concursul de fotografie – Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021. Vă dorim mult succes!”.

Câștigătorii vor fi anunțați pe site și pe pagina de facebook a companiei, până pe data de 4 martie 2021.

Premiile ce vor fi acordate sunt:

Locul I

  • 1 card Tren Plus, nominal, valabil 1 an;
  • 2 seturi sport – căciulă, fular şi mănuşi (personalizate);
  • 2 caști bluetooth on-ear, 2 pernuțe gonflabile de voiaj, 1 stick de memorie de 16 GB , 1 sacoșă de pânză (personalizate);

Locul II

  • 2 seturi sport – căciulă, fular şi mănuşi (personalizate);
  • 2 căști bluetooth on-ear, 2 pernuțe gonflabile de voiaj, 1 stick de memorie de 16 GB , 1 sacoșă de pânză (personalizate);

Locul III

  • 2 seturi sport – căciulă, fular şi mănuşi (personalizate);
  • 2 căști on-ear cu fir, 2 pernuțe gonflabile de voiaj, 1 stick de memorie de 16 GB , 1 sacoșă de pânză (personalizate).

related posts

Leave a Comment