Home Actualitate Târgul de Turism al României, soluția ideală pentru o vacanță de vis

Târgul de Turism al României, soluția ideală pentru o vacanță de vis

by Antonia Mocanu
0 comment

Dacă sunteți în căutarea vacanței perfecte, Târgul de Turism al României este soluția ideală. Peste 340 de firme expozante vă așteaptă să descoperiți cele mai atractive oferte pentru destinații din țară și de peste hotare, la discount-uri ce pot ajunge și până la 50%.

Într-o scurtă incursiune printre standurile Târgului de Turism al României, ce se desfășoară în această perioadă la Romexpo, îți va fi practic imposibil să nu zărești oferte ce îți vor face imediat cu ochiul.

Sosiți din toate colțurile țării, dar și de peste hotare, expozanții s-au pregătit temeinic pentru cea de-a 34-a ediție a Târgului de Turism, iar cele mai atractive standuri sunt și cele care au mare priză la public. Desigur, litoralul românesc este bine reprezentat la cel mai mare târg de profil din țara noastră.

De altfel, experții în turism susțin că iubitorii de vacanțe au acum prilejul să își cumpere sejurul mult dorit la cele mai bune prețuri din an.

La mare căutare în rândul turiștilor care vizitează Târgul de Turism sunt ofertele pentru unitățile de cazare de 4 și 5 stele de pe litoralul nostru.

De asemenea, cei care vor să descopere Delta Dunării, trebuie neapărat să viziteze standul județului Tulcea.

Nu puteau lipsi nici ofertele pentru destinații ce au atras tot mai mult interesul românilor în ultimii ani, precum Egipt, Maroc, Grecia sau Israel.

KSENIA KOBIAKOV, reprezentant Ministerul Turismului din Israel – „România este o nișă foarte importantă pentru noi. Numărul de turiști români care vizitează Israelul crește de la un an la altul. Iar românii sunt în top 10 vizitatori străini care vin în vacanță în Israel”.

RASHID NASIRI, reprezentant Ministerul Turismului din Maroc  „Maroc este binecunoscut pentru ospitalitatea sa, pentru peisajele cu care își încântă turiștii, oricine vine în Maroc pleacă cu o amintire plăcută. Este o țară superbă, așa că vă așteptăm, dragi români!”

În plus, agențiile de turism vin și cu noutăți în materie de aplicații și gadget-uri, tocmai pentru a le ușura misiunea celor care caută informații de vacanță.

În concluzie, dacă v-am convins, nu mai pierdeți vremea! Târgul de Turism al României vă așteaptă să îi treceți pragul până duminică.

Sursa foto: hotelguru.ro

related posts

Leave a Comment