Home Actualitate Au apărut primele mărţişoare, la Constanța

Au apărut primele mărţişoare, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Potcoave, trifoi cu 4 foi,  simboluri ale zodiilor sau chiar produse hand made, aşteaptă să bucure sufletele celor dragi cu ocazia zilei de 1 martie. Desigur, cei cu un buget mai mare se pot orienta şi spre mărţişoarele dulci, realizate din ciocolată şi pastă de zahăr.

Anul acesta pe tarabele comercianţilor, pe lângă tradiţionalul mărţişor regăsim cosmetice, bijuterii, cafea, ceai, articole şi accesorii hand made dar şi produse de artizanat ori aranjamente florale.

Cei cu dare de mână pot oferi în dar mărţişoarele hand made, lucrate cu migală de specialiştii în artizanat. Fiică de meşteşugari, Camelia Avram lucrează de o viaţă, mărţişoare, bijuterii şi decoraţiuni pentru sărbători. Mai mult de 10 etape sunt necesare în realizarea unei piese cu adevărat speciale.

Pentru cei care vor să fie originali dar şi practici, mărţişorul dulce, realizat din ciocolată şi pastă de zahăr, reprezintă alternativa ideală. Maeştrii cofetari au realizat special pentru această zi trandafiri care vestesc începutul primăverii.

Preţurile mărţişoarelor de anul acesta pleacă de la 2 lei iar cele complexe  pot ajunge să coste chiar şi 35 de lei.

Sursa foto: nationalfm.ro

related posts

Leave a Comment