Home Actualitate Studiu despre județ, în consultare publică

Studiu despre județ, în consultare publică

by Antonia Mocanu
0 comment

Studiul privind Startegia de dezvoltare a județului, în consultare publică. Consiliul Județean Constanța elaborează, în perioada următoare proiectul “Strategia de Dezvoltare Durabilă 2021-2027” pentru județul Constanța. Obiectivul principal fiind atingerea unei dezvoltări durabile a judeţului care să ducă la creşterea nivelului de trai al populaţiei.

Studiul are ca teme gradul de satisfacție actual al calității vieții, al relației cu autoritățile publice locale, al serviciilor medicale și cele sociale, precum și cel cu privire la sistemul de învățământ și nu numai.

De asemenea, chestionarul pus la dispoziția cetățenilor mai vizează nivelul de dezvoltare economică al localităților sau domeniile în care autoritățile ar trebui să intervină, dar și întrebări cu privire la calitatea mediului înconjurător si al colectării selective a deșeurilor.

Chestionarul privind studiul “Strategiei de Dezvoltare Durabilă 2021-2027” pentru județul Constanța poate fi accesat de pe pagina de internet a Consiliului Județean Constanța, www.cjc.ro sau de pe pagina de socializare a instituției.

De asemenea CJC menționează faptul că elaborarea unei Strategii de dezvoltare cu obiective evaluate, care să traseze orientările generale din punct de vedere economic, social, ale învăţământului, ale turismului sau cele cu privire la dezvoltărea rurală, reprezintă una dintre principalele priorități în aceste zile,  iar o strategie de dezvoltare durabilă viitoare, care să asigure valorificarea resurselor materiale, financiare, informaţionale şi umane de care dispune judeţul este absolut necesară, în contextul actual.

related posts

Leave a Comment