Home Actualitate 16 școli își schimbă scenariul de funcționare

16 școli își schimbă scenariul de funcționare

by Antonia Mocanu
0 comment

Modificare de scenariu pentru funcționare pentru școlile constănțene. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit recent pentru a vota hotărârea numărul 7 privind modificarea scenariilor de funcționare pentru 16 unități de învățământ din județul Constanța. În acest sens, unități de învățământ din Mangalia au trecut din scenariul al doilea, galben, în scenariu 1, verde.

Unitățile de învățământ din Mangalia care vor trece din scenariu al doilea în primul sunt următoarele: Colegiul Economic, Grădinița cu Program Prelungit nr, 7, Grădinița cu Program Prelungit nr.1, Liceul Tehnologic Ion Bănescu, Clubul Sportiv Școlar Secție a Liceului Tehnologic I Bănescu, Liceul Teoretic Callatis, Grădinița cu Program Normal nr.2, Școala Gimnazială Gala Galaction, Școala Gimnazială nr. 1, Grădinița cu Program Normal nr 4, Școala Gimnazială Nr. 3, Grădinița cu Program Prelungit nr 3, Școala Gimnazială Sfântul Antrei, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5 Neptun, Școala Postliceală Fed Education și Școala Postliceală Sanitară Diada Mangalia.

Scenariul verde de funcționare reprezintă o rată de incidență cumulată sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”. Menționăm faptul că județul Constanța înregistra o rată de incidență în data de 9 februarie de 1.35 per mia de locuitori.

related posts

Leave a Comment