Home Actualitate Stațiunea Mamaia se pregătește de oaspeți

Stațiunea Mamaia se pregătește de oaspeți

by Antonia Mocanu
0 comment

Încă de la începutul anului, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a activat Comandamentul Litoral 2022. Echipele Primăriei Constanța, ale Poliției Locale și ale Confort Urban au luat la pas toate străzile și aleile din stațiune, au identificat neregulile și au stabilit măsurile ce trebuie luate.

De la amenajarea și organizarea parcărilor, verificarea autorizațiilor de funcționare, la fațade, amenajarea spațiilor verzi și curățenie, nimic nu a fost ignorat.

Echipele de la Spații Verzi au tuns iarba, au cosit și greblat, au toaletat arborii și arbuștii și au strâns resturile vegetale.

Lucrătorii Confort Urban au reabilitat parcările și au montat borduri pentru delimitarea spațiile verzi din stațiunea Mamaia. Urmează așternerea de pământ vegetal și amenajarea spațiilor verzi. Astfel de acțiuni vor avea loc în toată stațiunea Mamaia în perioada următoare, astfel încât, până la debutul sezonului estival, fiecare perimetru să fie amenajat în mod corespunzător.

O atenție deosebită se acordă zilele acestea curățeniei în stațiune. Echipele municipalității și ale firmei de salubrizare curăță rigolele, fiecare grătar în parte este demontat, curățat și măturat de resturile aduse de ploi, îndepărtează nisipul de pe alei,  strâng gunoaiele,  mătură și  spală străzile.

Facem apel la operatorii economici care își desfășoară activitatea în stațiunea Mamaia să asigure curățenia incintelor proprii pentru a-și întâmpina vizitatorii în locuri curate și igienizate.

related posts

Leave a Comment