Home Actualitate Smartphone-ul nostru, cel de toate zilele

Smartphone-ul nostru, cel de toate zilele

by Antonia Mocanu
0 comment

Telefoanele mobile inteligente, din zilele noastre, pot face multe. De la apeluri video, la mesaje criptate, până la poze, videoclipuri și multe altele, la o calitate superioară. Însă odată cu trecerea timpului și smartphone-ul „obosește” și nu mai reacționează la fel de rapid la comenzi ca atunci când sunt noi.

Ce ar trebui să facem noi pentru a le prelungi viața? Să nu îi mai îngreunăm sistemul cu aplicații pe care le-am descărcat și care nu le folosim, tocmai de aceea este bine să eliminăm și să facem o selecție drastică a aplicațiilor nefolositoare.

Și aplicațiile deschise în același timp „omoară” ușor, ușor telefonul nostru tocmai de aceea e bine ca atunci când folosim o aplicație să nu încercăm să deschidem și încă trei sau patru deodată.

Actualizarea sistemului de operare, pe cât de bine sună, pe atât de mult rău face telefonului deoarece îl îngreunează, iar în timpul actualizărilor sistemele de operare își pierd performanța.

Este de asemenea esențial să ne ferim și de virușii din mediul online, deoarece telefoanele mobile inteligente sunt ținte sigure în acest sens. Telefonul nostru, cel de toate zilele trebuie păstrat în condiții optime, iar vigilența este cuvântul de ordine.

Sursa foto: cetateanul.net

related posts

Leave a Comment