Home Actualitate Cartea sau filmul?

Cartea sau filmul?

by Antonia Mocanu
0 comment

O întrebare pe care mulți români și-o adresează frecvent. Generația actuală ar spune filmul, deoarece aceștia nu mai au răbdare să citească o carte, însă persoanele de vârstă mijlocie ar miza clar pe cititul unei cărți, deoarece mirosul ei, dar și modul diferit în care te captează este de neegalat cu vizionarea unui film.

Aproape niciun serial sau film nu are la bază o carte celebră. În ultimii ani au fost ecranizate extrem de multe romane, cărți și chiar piese de teatru de renume, iar anul 2020 nu pare să fie unul diferit din această perspectivă.

Câteva din aparițiile anului acesta care vor fi și ecranizate, dar care merită să fie citite, deoarece detaliile sunt cele care se regăsesc în formatul de hârtie sunt: „Mici focuri de pretutindeni”, în care este vorba despre o suburbie din Clevlant, cât și „Femeia de la fereastră”, de asemenea o carte extrem de valoroasă și care a prins extrem de bine la public.

Cărțile anului 2020 ce vor fi ecranizate sunt nenumărate, însă decizia este la fiecare dintre noi în parte. Ce alegem? Mirosul unei cărți, datul filă cu filă pentru a descoperi un nou capitol al poveștii sau filmul, la care, putem afla din primele secunde care este începutul și care este finalul, fără a avea parte de tensiunea care ți-o oferă carte propriu zisă. Acest lucru este evident discutabil și difertă de la caz la caz, însă alegerea cea mai bună este cea care te reprezintă pe tine cel mai precis.

Sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

related posts

Leave a Comment