Home Actualitate Rafinament și eleganță la Casa de Piele și Blănuri Sofia

Rafinament și eleganță la Casa de Piele și Blănuri Sofia

by Antonia Mocanu
0 comment

Blănurile naturale, dar și hainele din piele pot spune o poveste interesantă despre cel care o poartă. Indiferent de anotimp, acestea vor fi întotdeauna la modă, însă este nevoie de specialiști în domeniu pentru a alege ceea ce ți se potrivește ție, iar când specialistul are o experiență de peste 10 ani și face acest lucru din pasiune ducând mai departe tradiția familei, cu atât mai bune vor fi sfaturile, iar Casa de Piele și Blănuri Sofia este expertă în domeniu.

Referindu-ne la tradiție, blana și-a câștigat popularitatea în timp, în trecut fiind un simbol al puterii financiare, în timp ce  astăzi aceste articole de îmbrăcăminte devenind mult mai accesibile, aducând eleganță și rafinament celui care o poartă.

Vorbim așadar de blănuri, lungi sau scurte, de vulpe, vizon, nurca, chincila, hermină, samur, pe toate le regăsim la Constanța, la Casa de Piele și Blănuri Sofia într-un magazin cochet, boem și destinat celor care apreciază cu adevărat lucrul bine făcut.

Experții acestui „templu al blănurilor” Casa de Piele și Blănuri Sofia au vrut să ducă tradiția bunicilor și a părinților mai departe și s-au specializat în tot ceea ce înseamă producția și comercializarea hainelor de blană naturală sau din piele în Cluj Napoca, pe care au adus-o și la malul mării.

Schimbând registrul și vorbind despre vedeta anului 2020, aceasta a fost albastrul, indiferent de nuanță, iar în ceea ce privește hainele de blană sau de piele și acestea s-au adaptat perfect tendințelor actuale.

Blănurile naturale sau hainele din piele naturală de la Casa de Piele și Blănuri Sofia nu pot fi trecute cu vederea. Acestea pot fi atât elegante, purtate cu o rochie de seară, dar și adăugate la o ținută casual, de zi. Blana naturală și haina din piele naturală sunt articole vestimentare practice și demne de inclus în garderobă, având în vedere varietatea de posibilități de a crea diverse outfituri. 

related posts

Leave a Comment