Home Actualitate Prinși la pescuit ilegal

Prinși la pescuit ilegal

by Antonia Mocanu
0 comment

Depistaţi la pescuit cu unelte interzise de lege. Doi bărbați din Medgidia au fost prinși de jandarmii constănțeni în timp ce scoteau din apă mai multe plase de pescuit interzise.

În timpul unui control de rutină, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat două persoane care scoteau din apă mai multe plase de pescuit, pe malul canalului Dunăre – Marea Neagră, între localităţile Satu Nou şi Mircea Vodă.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că cei doi bărbaţi, ambii din Medgidia, pescuiau fără să aibă autorizație pentru această activitate, folosind unelte interzise de lege (plasă tip monofilament) şi o ambarcaţiune pneumatică improvizată.

Deoarece faptele persoanelor în cauză sunt susceptibile de a fi infracţiuni prevăzute şi sancţionate de  O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul şi acvacultura,  jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care l-au înaintat Postului de Poliție Transporturi Feroviare/Navale Medgidia, în vederea continuării cercetărilor.

related posts

Leave a Comment