Home Actualitate Prețuri mai mari la apartamentele din Constanța

Prețuri mai mari la apartamentele din Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Constanța, în topul orașelor cu cele mai ridicate prețuri la apartamente. Deși în luna mai prețurile apartamentelor au scăzut moderat în patru din șase centre regionale, inclusiv în București și Cluj-Napoca, în județul de la malul mării locuințele s-au scumpit cu 0,7 procente.

În luna mai, prețurile apartamentelor au scăzut moderat în patru din șase centre regionale – inclusiv în București și Cluj-Napoca – arată datele unui portal de imobiliare. Astfel, la nivel național, s-a înregistrat o scădere moderată de 1,4%. În Constanța însă, prețul apartamentelor a crescut în luna mai.

După ce în luna aprilie, s-au ieftinit cu 1,4%, apartamentele disponibile spre vânzare în Constanța, s-au scumpit luna trecută, cu 0,7 procente. Astfel, prețul pe metru pătrat util a crescut de la 1.229 la 1.237 de euro.

Reprezentanții portalului de imobiliare mai remarcă faptul că s-au înregistrat evoluții diferite, în funcție de vechimea apartamentelor. Astfel, cele vechi      s-au ieftinit cu 0,4% (de la 1.235 la 1.230 de euro pe metru pătrat).

Însă, unitățile locative nou-construite au înregistrat o creștere a prețului cu 2,5% (ajungând să coste 1.250 de euro pe metru pătrat).

related posts

Leave a Comment