Home Actualitate Se lucrează pe timp de noapte în Constanța

Se lucrează pe timp de noapte în Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Administratorul drumului public a luat decizia ca echipele aflate în subordine să lucreze noaptea. Astfel în acest zile se desfășoară lucrări de reabilitare a carosabilului în mai multe zone din oraș. Astfel, joi și vineri, între orele 19:00 – 07:00, pe strada Traian, tronsonul cuprins între Termele Romane și Vasile Alecsandri, echipele administratorului drumului public vor acționa asupra părții carosabile: în prima noapte se va turna binder, primul strat de asfalt, iar în cea de a doua, stratul de uzură. Tot joi și vineri, în același interval orar, 19:00-07:00, echipele vor acționa și pe strada Ion Rațiu, acolo unde se frezează carosabilul în vederea asfaltării.

Circulația rutieră va fi restricționată total în timpul desfășurării lucrărilor în zona Tribunalului din Constanța, iar pe strada Ion Rațiu se va desfășura cu restricții, pe câte un sens de mers, în funcție de intervenția utilajelor.Decizia de se lucra noaptea vine pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează aceste zone sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

related posts

Leave a Comment