Home Actualitate Platformă online pentru elevi

Platformă online pentru elevi

by Antonia Mocanu
0 comment

Municipalitatea vine în sprijinul elevilor, părinților și al profesorilor cu o platformă online gratuită care va ajuta procesul educațional în acest momente de criză din țară.  În cadrul platformei este disponibil sistemul de învățare online prin care profesorii pot susține lecțiile în mediul virtual.

Lecții în mediul virtual, gratuit, la Constanța. Primăria Municipiului Constanța vine în spirjinul elevilor, părinților și al profesorilor cu o platformă online gratuită care va ajuta procesul educațional.

În cadrul platformei, folosită deja de aproape 350 de școli din România, este disponibil sistemul de învățare online prin care profesorii pot susține lecțiile în mediul virtual. Pentru instruirea în utilizare a cadrelor didactice, elevilor și părinților, au fost pregătite video-uri suport pentru utilizarea sistemului.

„Punem la dispoziție, o platformă gratuită, care se numește www.24edu.ro, o platformă unde toți profesorii, elevii si părinții vor avea acces, astfel încât să mutăm în mediul online acest proces educațional. Cadrele didactice, elevii și părinții vor avea conturi cu care vor accesa atât platforma, cât și aplicațiile gratuite: 24eduprofesor și 24edupărinte. Profesorii vor putea să își încarce singuri lecțiile, atât în format text, cât și video. Platforma are și o bibliotecă virtuală de peste 2000 de volume”  a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Toate unitățile de învățământ din municipiul Constanța se pot înscrie pe platforma www.24edu.ro, printr-o solicitare trimisă pe adresa de e-mail implementare@24.ro.

related posts

Leave a Comment