Home Actualitate Măsuri pentru efectuarea plăților

Măsuri pentru efectuarea plăților

by Antonia Mocanu
0 comment

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța recomandă chiriașilor și colaboratorilor efectuarea plăților din prin transfer bancar. Pentru a limita răspândirea COVID-19 și cu scopul de a proteja sănătatea chiriașilor, colaboratorilor și angajaților, RAEDPP Constanța a aplicat măsuri suplimentare de siguranță în casierii.

Pentru a limita răspândirea COVID-19 și cu scopul de a proteja sănătatea chiriașilor, colaboratorilor și angajaților, RAEDPP Constanța a aplicat măsuri suplimentare de siguranță în casierii. Astfel, clienții trebuie să păstreze distanța socială recomandată de minimum 1,5 metri. Totodată, din motive de siguranță, este permis accesul a nu mai mult de două persoane simultan.

De asemenea, chiriașii și colaboratorii Regiei mai sunt informați cu privire la faptul că  pentru în efectuarea plăților  pot folosi metoda de virament bancar, pentru a evita deplasarea la casierie și utilizarea numerarului. Pentru efectuarea corectă a plății, este necesar să specificați detaliile plății pentru ce este executat transferul.

Amintim faptul că Regia a suspendat activitatea de primire în audiență în această perioadă și  pune la dispoziție următoarele date de contact Direcția administrare imobile, Direcția Juridică, Direcția Tehnică, Direcția Economică: 0241.580.523, public@raedpp-constanta.ro și Direcția piețe, târguri și oboare: 0241.520.574, public@raedpp-constanta.ro .

related posts

Leave a Comment