Home Actualitate Peste 200 kg pește, confiscate

Peste 200 kg pește, confiscate

by Antonia Mocanu
0 comment

Peste 200 de kilograme de pește fără documente de proveniență, confiscate de polițiștii de frontieră în ultimele două zile.  Astfel, sâmbătă, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe raza localității Tulcea. În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 161 kilograme de peşte, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

A doua captură a avut loc duminică, când poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, acţionând în baza unei informaţii, au oprit pe  raza localităţii Luncavița, un autovehicul în care se aflau două persoane. De asemenea, în urma verificării autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit mai mulți saci din plastic în care se afla cantitatea de 61 de kilograme peşte, specia șalău. Și pentru acestea persoanele în cauză nu au putut prezenta documente valabile.

În ambele cazuri, cantitățile de pește au fost predate unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea și transportul fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte.

related posts

Leave a Comment