Home Actualitate Operator economic, amendat

Operator economic, amendat

by Antonia Mocanu
0 comment

Un operator economic din sudul litoralului a fost amendat de către Poliție și Direcția de Sănătate Publică. Polițiștii din cadrul IPJ Constanța, împreună cu inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Constanța s-au autosesizat   în legătură cu faptul că mai multe persoane nu ar fi respectat distanțarea impusă de către autorități, în timpul desfășurării unor activități recreative, într-un parc dintr-o stațiune de pe litoral.

Echipa de control s-a deplasat la fața locului și a constatat că un operator economic nu a îndeplinit condițiile distanțării fizice pe timpul organizării evenimentului, iar, ca urmare a constatărilor făcute, polițiștii au sancționat contravențional operatorul economic cu amendă  de 2.000 de lei.De asemenea, inspectorii Direcției de Sănătate Publică au aplicat operatorului economic o sancțiune contravențională in cuantum de 10.000 lei.

Menționăm faptul că polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța vor monitoriza activitatea operatorului economic, pentru a preîntâmpina un eventual incident similar în viitor.

related posts

Leave a Comment