Home Actualitate „Normalitate și decență” pentru Constanța

„Normalitate și decență” pentru Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Anton Traian Antoniadis și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța. Nu promite proiecte grandioase, ba chiar spune despre sine că a făcut greșeli de-a lungul vieții, a încercat, dar a învățat și a continuat. De ce candidează? Pentru că are ceva de spus.

În cadrul conferinței de presă pe care Anton Traian Antoniadis a făcut-o pentru a-și anunța candidatura la Primăria Constanța a punctat câteva elemente importante pentru comunitate. Conform acestuia realizările nu se măsoară în voturi, ci în fapte, tocmai de aceea candidează la funcția de primar al municipiului de la malul mării. De ce candidează? Pentru că are ceva de spus și pentru că vrea pace la Constanța.

Potrivit lui Anton Antoniadis, acesta vrea să aducă pacea la Constanța, tocmai de aceea ar vrea să fie pentru municipiul de la malul mării „medicul ce va vindeca Constanța de neajunsuri”. Vrea normalitate și decență.

La conferința de presă a fost prezent și președintele Uniunii Elene din România care i-a adus în dar lui Antoniadis o icoană ce întruchipează înțelepciunea, credința, speranța și dragostea pentru oameni, criterii după care l-a îndrumat să își construiască traiectoria electorală.

Ca o promisiune făcută cetățenilor,  prin depunerea candidaturii, Antoniadis se obligă să facă orice este omenește posibil pentru binele acestui oraș. 

related posts

Leave a Comment