Home Actualitate Măsuri sporite, la Constanța

Măsuri sporite, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

La Constanța municipalitatea ia masuri pentru a preveni infectarea cu Covid 19. A început deja dezinfecția locurilor de joacă din municipiul de la malul mării. Practic toate parcurile destinate copiilor, în care se află mobilier urban și echipamentele de joacă sunt stropite zilnic cu o substanță specială care este lăsată să acționeze timp de 60 de minute. Ulterior parcurile rămân închise încă o ora, iar apoi se redeschid.

Dezinfectantul se aplică prin pulverizare, are efect bactericid, fungicid și virucid și este lăsat să acționeze 60 de minute. În tot acest timp polițiștii locali asigură perimetrul, iar accesul copiilor este strict interzis.

După dezinfectare accesul în parc rămâne interzis aproximativ o oră, după care copii pot  intra. În paralel cu acțiunile de dezinfecție din parcurile de joacă, primaria din Constanța a anuntat că mijloacele de transport în comun au fost dotate cu dispensere care conţin substanţe dezinfectante, măsura fiind luată pentru prevenirea infectării cu coronavirus.

Deasemenea în toate sediile Primăriei municipiului Constanţa, inclusiv la Centrul de Informare Cetăţeni, Serviciul Evidenţă Persoane şi Serviciul Stare Civilă, sunt amplasate dispensere cu substanţe dezinfectante.

Sursa foto: energetico.ro

related posts

Leave a Comment