Home Actualitate ISU Dobrogea are un nou comandant

ISU Dobrogea are un nou comandant

by Crina Matei
0 comment

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea are un nou comandant. Noul inspector-şef este colonelul Mihail-Cristian Amarandei care a condus în ultimii ani Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

„Prin Ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, domnul colonel dr.ing. Amarandei Mihail-Cristian a fost împuternicit inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, începând cu data de 4 februarie 2021, pentru o perioadă de şase luni.

Amarandei Mihail-Cristian a fost numit inspector şef al ISU Botoșani, începând cu data de 1.12.2016, anterior fiind împuternicit inspector șef, din luna martie 2016.

Din 2011 până în 2016 a fost prim adjunct al inspectorului șef al ISU Botoșani, iar până atunci a fost șef centru operațional, ofițer specialist I, comandant detașament, locțiitor comandant detașament“, se transmite în comunicat.

Fostul comandant al ISU Dobrogea, Daniel-Gheorghe Popa, a murit în noiembrie 2020, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

foto: Botosaninews.ro

related posts

Leave a Comment